Loma-asunnot

Myytävät mökit Tahko

Löydä unelmiesi mökki Tahkolta! Välitämme ja myymme mökit Tahkolla pitkällä kokemuksella. Tutustu myytäviin mökkeihin ja ota yhteyttä. Tahko on loistava paikka mökkeilyyn ympäri vuoden!

Tahko on upea mökkikohde

Tahko on yksi Suomen suosituimmista lomakohteista ja se tunnetaan upeasta luonnostaan, monipuolisista harrastusmahdollisuuksistaan sekä laadukkaasta palvelutarjonnastaan. Tahko on loistava paikka omalle mökille, ja siksi Tahkolla onkin tarjolla runsaasti myytäviä mökkejä.

Tahko sijaitsee Pohjois-Savossa, Siilinjärven kunnassa, ja alueen ympärillä on paljon kaunista järvi- ja metsämaisemaa. Tahkon monipuolisessa luonnossa sijaitsevat mökit ovat syystäkin suosittuja: ympäristössä on erilaisia luontokohteita, kuten Kallavesi, Tahkovaara sekä monia muita luontopolkuja ja retkeilyreittejä.

Tahkon aktiviteettitarjonta on Suomen parhaimmistoa

Tahkolla mökkeillessä ei tarvitse tyytyä vain oman mökin ympäristöön, sillä Tahko tarjoaa monia aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia. Alueella on pyöräilyreittejä ja maastopyöräilyreittejä, useita golfkenttiä, ratsastusmahdollisuuksia sekä laaja valikoima talviurheilua, kuten laskettelua, hiihtoa ja lumilautailua. Lisäksi Tahkon alueella on monia kylpylöitä, joissa voi rentoutua ja nauttia hemmottelusta.

Tutustu myytäviin mökkeihin Tahkolla ja ota yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut ostamaan mökin Tahkolta, ota meihin yhteyttä, ja me autamme sinua löytämään unelmiesi mökin. Tunnemme Tahkolla myynnissä olevat mökit sekä Tahkon ympäristön ja osaamme varmasti ohjata sinut unelmiesi mökin äärelle! Voit luottaa, että kaikki mökin ostamiseen liittyvät asiat hoituvat kauttamme aina näytöistä ja tarjouksista kaupan vahvistamiseen. Asiantuntevat kiinteistönvälittäjämme osaavat myös neuvoa sijainnin valinnassa sekä mökin ominaisuuksien kartoittamisessa.

Oletko valmis aloittamaan mökin etsinnän? Mökin ostaminen Tahkolta voi olla loistava päätös, joka tarjoaa sinulle ja perheellesi, tai vaikka kaveriporukalle, mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta ja ensiluokkaisesta palvelutarjonnasta omalta mökiltä käsin. Tiedustele rohkeasti Tahkolla myynnissä olevia mökkejä tai kerro meille toiveistasi! Me ymmärrämme, että mökin osto voi olla iso päätös ja siksi olemme valmiita auttamaan mökin hankinnassa matalalla kynnyksellä.

Lampiinsalmentie 177

Lapinlahti Lampiinsalmi

2xmh+oh+k+s+vh+var

Pinta-ala 140,00 m²

59 000 €

Katso lisätiedot

Hepolammentie 30

Lapinlahti Pajujärvi

oh+mh+k+s+et

Pinta-ala 55,00 m²

32 000 €

Katso lisätiedot

Rommeekonraitti 68

Kuopio Tahkovuori

tupakeittiö+makuualkovi+ saunatilat

Pinta-ala 71,00 m²

69 000 €

Katso lisätiedot

Syvärinpääntie 55

Lapinlahti Syvärinpää

3h+k+et+wc

Pinta-ala 75,00 m²

25 000 €

Katso lisätiedot

 

Kiinteistönvälitys
Harri Laitinen Oy, LKV

Tietokatu 1
73100 Lapinlahti
Y-tunnus 2997413-2

Harri Laitinen
LKV, IAT, kaupanvahvistaja
044 336 9440
harri.laitinen@harrilkv.fi

Tuula Laitinen
LKV, LVV, KiLat, IAT
050 995 0075
tuula.laitinen@harrilkv.fi

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi